Ga naar home van Uitgeverij Jan van ArkelGa naar home van Uitgeverij Jan van Arkelim/ib
 
 

978 90 6224 546 8

paperback

98 pagina's

10,00

22-4-2016

 

Henk van Arkel : Eigen geld maken: @nder geld

Meer krediet en klanten dankzij @nder geld

 

Inhoud

Dit boek vertelt hoe bedrijven, particulieren en lokale overheden dankzij IT-innovaties een effectiever en duurzamer geld te realiseren dat lokale bedrijven meer klandizie en krediet brengt.

Het boek is ook een uitnodiging aan u als lezer om mee te helpen om een lokale, menselijke, circulaire economie te bouwen door een rekening te openen in het @ndere geld. In dit boek leest u hoe dat @ndere geld werkt.

Eerder publiceerde de Social Trade Organisation (STRO) het boek Een @nder soort geld. Dat inmiddels uitverkochte boek beschreef ook de laatste ontwikkelingen rondom @nder geld. Nu deze ontwikkelingen zo snel gaan, verdient dit een apart boek.

 

Dit boek, Eigen geld maken: @nder geld, is ook te bestellen als doorgeefboek op www.socialtrade.nl.

De inzet is de economie stukje bij beetje te bevrijden van de macht van de financiƫle markten en ruimte te maken voor een menselijke, circulaire economie.

eigengeldmakenndergeld

Auteur

Henk van Arkel is directeur van Social Trade Organisatie (STRO) te Utrecht. Hij ontwikkelt al twintig jaar andere vormen van geld, voornamelijk in Latijns Amerika en nu vooral in Zuid-Europa, en spreekt daarover op internationale conferenties.

© Uitgeverij Jan van Arkel, dec 2017
Grifthoek 151 | 3514 JK  Utrecht |