Ga naar home van Uitgeverij Jan van ArkelGa naar home van Uitgeverij Jan van Arkelim/ib
 
 

978 90 9030 127 3

Paperback, full colour

280 pagina's

24,95

1-12-2016

 

Frank Anrijs : Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin

Op reis met zeven rode koffers

 

Inhoud

Te bestellen via Club Groen.

IBij Yggdrasil hebben we de afgelopen 20 jaar gezocht naar de beste manier om op een eenvoudige manier, met de natuur mee, groenten te kweken: zonder spitten, zonder bestrijdingsmiddelen en meststoffen, maar met onze unieke manier van combineren, met veel mulchen en met veel opbrengst!

Tot nu toe is het voor jou misschien een beetje zoeken hoe je best te werk gaat wanneer je samen met de natuur wil tuinieren, in dit boek geef ik je een duidelijke handleiding waarom en wanneer je wat moet doen.

Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin neemt je mee op reis met zeven rode koffers. Elke koffer bevat een essentieel onderdeel, elke koffer moet je uitpakken om van je natuurlijke moestuin een succes te maken.

Op het einde combineer je alle koffers in één succesvol moestuinjaar en ben je vertrokken op weg naar je eigen natuurlijke moestuin!

Hierdoor kan ook jij succesvol natuurlijk tuinieren, vermijd je de valkuilen en kan je genieten van je eigen oogst aan heerlijke groenten!

zevenstappennaareennatuurlijkemoestuin

Blurb

Het boek is een goed mengsel van uit ervaring geputte tuinwijsheid en wetenschappelijke referenties. De stijl is heel direct. - Jef Van Hoye

Ik heb direct in mijn tuin een geschikte plaats gezocht om volgend jaar zelf op deze manier te beginnen, zo aanstekelijk was het boek! Ik dacht altijd dat ik geen tijd had om zelf te tuinieren maar nu weet ik beter. - Rita Van den Eynde

Downloads

  • Een pdf met voorbeeldbladzijden uit Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin.
  • Een afbeelding van de voorkant van Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin.
  • Een afbeelding van de achterkant van Zeven stappen naar een natuurlijke moestuin.
© Uitgeverij Jan van Arkel, dec 2017
Grifthoek 151 | 3514 JK  Utrecht |