Ga naar home van Uitgeverij Jan van ArkelGa naar home van Uitgeverij Jan van Arkelim/ib
 
 

im/triangle

im/triangle

978 90 816128 2 1

Geniet, geheel in kleur

48 pagina's

5,50

2012

 

Lieven David : Groenten in potten

36 teelten voor balkon en terras

 

Inhoud

Een bloempot vol radijsjes op je vensterbank of bakken met peterselie, sla en wortelen op je terras: ze zijn mooi en ze zorgen tegelijkertijd voor een lekkere oogst. Heb je een beetje groene vingers, dan is tuinieren in potten allicht wat voor jou!

 

Creëer een unieke eetbare pottentuin voor een jaar vol oogstplezier!

Lekkere zelfgekweekte groenten oogsten is niet louter weggelegd voor mensen met een grote lap grond. Heb je een kleine stadstuin of zelfs maar een vensterbank of een balkon, dan ontwerp je met potten en bakken een eigen eetbare minituin. In Groenten in potten, het nieuwste Velt-boekje, ontdek je hoe je met zo’n pottentuin van start gaat. Dankzij de gedetailleerde info over 36 teelten oogst je een keur aan kraakverse groenten.

Groenten in potten presenteert 20 potten met in totaal 36 mogelijke beginnersgroenten. We hebben gekozen voor een unieke benadering met per pot een voor- en nateelt. Elke pot schenkt je dus dubbel oogstplezier. Met combinaties als spinazie & paprika, rode biet & andijvie, krusla & courgette, en erwt & winterpostelein geniet je een heel jaar door van lekkers uit je pottentuin.

In Groenten in potten vind je alle info die je nodig hebt: over goede potgrond, zaaien, planten en oogsten, extra voeding en wisselteelt bijvoorbeeld. Met behulp van beschrijvingen van de 36 teelten en de handige zaai-, plant- en oogstkalender geef je jouw pottentuin meteen vorm.

De zonnige foto's van Stefan Jacobs tonen dat groenten in potten ook erg mooi zijn.

groenteninpotten
© Uitgeverij Jan van Arkel, dec 2017
Grifthoek 151 | 3514 JK  Utrecht |