Loading...
Handboek plantaardige en rauwe voeding2020-01-20T14:40:48+00:00

Project Description

Handboek plantaardige en rauwe voeding

door Laurette van Slobbe

2014, 320 p., 24,95
foto’s in kleur
ISBN 9789062245376

Bestellen

Dit grondige, veelomvattende Handboek Plantaardige en Rauwe Voeding gaat in op vragen als: Waarom is plantaardige voeding zo gezond? Zorgt het wel voor voldoende voedingsstoffen? Wat is de meerwaarde van rauwe voeding? En hoe ga ik om met de grote hoeveelheid informatie over al die bijzondere plantenstofjes en superfoods?

Een gevarieerde en ongeraffineerde (rauwe) plantaardige voeding reinigt, beschermt en geneest. Op deze manier verklein je het risico op welvaarstziekten en heb je eenvoudige instrumenten in handen om zelf bij te dragen aan de genezing ervan.
De auteur gaat voorbij aan elke hype en grijpt terug op een stevige wetenschappelijke basis. Deze nuchtere basis geeft de lezer een kompas in een overprikkeld landschap van blogadviezen en marketingkreten.

Laurette van Slobbe is de auteur van het succesvolle Eten en drinken met wilde planten. Dit handboek plantaardige en rauwe voeding is haar tweede boek. Een grondig, veganistisch kookboek, boordevol originele recepten en waardevolle achtergrond informatie.

Bestellen

Verwen jezelf en bestel dit complete handboek

Handboek plantaardige en rauwe voeding
Bestellen